Online Marketing Specialist

Als online marketing specialist help ik bedrijven met het verbeteren van hun resultaten door middel van geïntegreerde (full service) online marketing. Afhankelijk van de situatie, breng ik strategisch advies uit en waar nodig bemoei mij met de uitvoering. Daarnaast verzorg ik gerichte online marketing trainingen voor teams en individuen.

Online Marketing Strategie

In 2001 ben ik begonnen als freelance web developer en designer. Na een aantal jaren voor cliënten te hebben gewerkt, raakte ik meer en meer geïnteresseerd in online marketing en internet ondernemerschap. Hierdoor verschoof mijn werk langzaam richting het ontwikkelen en implementeren van online marketingstrategieën.

Performance Marketing Campagnes

Daarnaast hou ik mij sinds 2007 bezig met het opzetten en optimaliseren van performance marketing campagnes. Dit doe ik als partner voor enkele grote SaaS dienstverleners. Performance marketing campagnes worden eveneens gelanceerd op basis van een online marketing strategie. Vaak is de doelstelling het genereren van leads.

Advies, Implementatie en Training

Tenslotte help ik sinds 2011 zowel gevestigde kleine tot middelgrote bedrijven als startups, bij het verbeteren van hun online marketing. Hier fungeer ik niet alleen als strategische partner, maar bemoei ik mij, waar nodig, ook met de uitvoeriing.

Aanpak 

Ieder project begint met een grondige analyse van de huidige strategie en activiteiten. Dit maakt het mogelijk om verbeter- en knelpunten te identificeren. Bevindingen van het onderzoek en verbeteradviezen worden in een helder online marketing plan vastgelegd.

Kernwaarden die ik hanteer zijn o.a.: 

  • Data-gedreven – periodieke evaluatie en optimalisatie momenten
  • Transparantie – heldere communicatie over het wat, hoe en waarom
  • No-nonsense – geen fluff

Kan je ergens mee helpen?

Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen met het verbeteren van je online resultaten? Stel mij dan een vraag via het contact formulier.

Scroll to Top